www.huippuimurit.fi

Ventur yrityksenä

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Modernin ja pitkälle automatisoidun tuotantomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tästä esimerkkinä uusi automaattinen alumiinivalulinjamme, jolla tehdyissä tuotteissa yhdistyvät Eurooppalainen laatu ja nopeat toimitusajat hintaan joka on erittäin kilpailukykyinen.

Pääsivuille www.ventur.fi

 
Huippuimurit : Ventur valmistaa ja markkinoi huippuimureita. Venturin huippuimurit ovat käyttövarmoja ja helppo asentaa, puhdistaa ja huoltaa. Huippuimurimme soveltuvat mm. puhtaalle ilmalle, pölyiselle ilmalle, savukaasuille, palokaasuille ja räjähtäville kaasuille. ATEX-huippuimurimme täyttävät ATEX-direktiivin vaatimukset. Ventur valmistaa myös huippuimureita syövyttäville kaasuille esim. laboratooriokäyttöön. Venturin huippuimurit voidaan toimittaa kattoasennukseen valmiina kokonaisuutena sisältäen puhaltimen, yhteet, joustavat yhteet, asennusjalustan, yms. Puhallin kaikkine varusteineen tekee asennuksesta yhtenäisen ja helpon. Tarjoamme myös valikoiman säätimiä kuten tyristoreita ja muuntajia. : Huippuimurit